Welkom bij Van der Vaart auto

Over Ons

Van der Vaart Auto is dé specialist op het gebied van in- en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s. Daarnaast beschikken wij ook over een moderne werkplaats waar wij alle reparatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij erkennen het belang en geluk van het rijden in een nette en veilige auto. Door goed naar jou te luisteren streven wij ernaar om net even iets meer te doen dan nodig is. En dat stapje extra is juist wat ons werk zo leuk maakt.

In- en verkoop personen en bedrijfsauto’s

Het kopen of verkopen van een auto kan een tijdrovend proces zijn, daarom helpen wij je hier graag bij. We geven je graag advies over het model, uitvoering, formaat en kunnen je meer vertellen over de voor- en nadelen van de auto. Onze wisselende voorraad bestaat uit diverse auto’s voor privé, maar ook zakelijk gebruik. Een andere boodschappen auto of op zoek naar een andere bedrijfsauto? In onze showroom staan diverse modellen.

Autogarage Franeker

Ben je niet op zoek naar een andere auto, maar kan je auto juist wat onderhoud gebruiken? Ook dan ben je welkom bij Van der Vaart auto in Franeker. APK keuring, bandenspanning en vloeistoffen controleren, airco onderhoud of andere onderhoudswerkzaamheden? Wij zorgen ervoor dat jij gegarandeerd weer veilig de weg op kan.

Door de kleinschaligheid van ons bedrijf kennen wij al onze klanten goed en weten we vaak ook wat de onderhoudsgeschiedenis van de auto is.

Heb je vragen of wil je langskomen voor een proefrit? Neem dan gerust contact op met één van onze telefoonnummers: Liever mailen? Dat kan ook. Stuur een mailtje naar: info@vdvaartauto.nl

Van der Vaart auto is jouw trotse autobedrijf sinds 2014. Je bent altijd van harte welkom op de Voltastraat 5 in Franeker.
En... de koffie staat natuurlijk klaar!

Openingstijden

Maandag : 08.00 - 18.00u
Dinsdag : 08.00 - 18.00u
Woensdag : 08.00 - 18.00u
Donderdag : 08.00 - 18.00u
Vrijdag : 08.00 - 18.00u
Zaterdag : 09.00 - 16.00u
Voor het bezichtigen van een auto graag vooraf telefonisch contact opnemen. Ook buiten de openingstijden is dit mogelijk.

  Plan een proefrit   Plan een afspraak

Snel uw auto verkopen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!


 Uw voordelen

Vertrouwde kwaliteit Snelle service
Wisselende voorraad Eerlijk advies
Persoonlijke aanpak Inruil mogelijkBel voor een afspraak

Werkplaats : 0517-235930
Verkoop : 06-20258479
E-mail: : info@vdvaartauto.nl© 2024 vdvaartauto.nl   |   Franeker   |   WMMEDiA