Goed beschermd door autogarantie

Ondanks zorgvuldige controle en een grondige inspectie vóór de verkoop van een auto kan er een defect of schade optreden. Dat is natuurlijk vervelend voor de koper en verkoper. In samenwerking met Real Garant bieden wij verschillende mogelijkheden voor garanties aan.

Bij een voertuiggarantie krijg jij als eigenaar van een voertuig in eerste instantie zekerheid. En zekerheid is natuurlijk altijd fijn! Door de garantie ben je beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.

In samenwerking met Real Garant kunnen wij uitgebreide Real Garant dekkingen aanbieden met heldere voorwaarden. Je kunt de garantie op 3 niveaus afsluiten.

Basic

Voor de basisdekking heeft u voldoende aan het Basic garantiepakket.

Basic

Premium Plus

Het Premium Plus pakket is op het Elite Pakket na het meest uitgebreid. Hierop heb je garantie op je motor, versnellingsbak en diverse andere componenten.

Premium Plus

Elite

Het Elite pakket is het meest uitgebreide pakket voor auto's tot 10 jaar oud en met een maximale kilometerstand van 200.000 km. Van der Vaart adviseert dit pakket gezien hier ook veel elektronische delen en emissiesysteem onderdelen worden vergoed.

Elite


Bent u er nog niet uit? Wij hebben een tabel gemaakt waarbij u alles kunt vergelijken tussen de Basic, Elite en het premium Plus garantie pakket. Hier kunt u zien welke componenten worden gedekt onder de 3 aangeboden garantie pakketten.

Bekijk het overzicht van garantiedekkingen


De prijs is onder andere afhankelijk van het type auto en het aantal gereden kilometers. Wil je meer weten over de garantie die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op.

Snel uw auto verkopen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!


 Uw voordelen

Vertrouwde kwaliteit Snelle service
Wisselende voorraad Eerlijk advies
Persoonlijke aanpak Inruil mogelijkBel voor een afspraak

Werkplaats : 0517-235930
Verkoop : 06-20258479
E-mail: : info@vdvaartauto.nl

   


© 2023 vdvaartauto.nl   |   Franeker   |   WMMEDiA